Simona Sensual i-a minţit pe judecători, încercând să scape de pedeapsă

Simona Sensual a minţit cu mâna pe Biblie. Vedeta de televiziune le-a spus numai minciuni judecătorilor, iar aceştia nu au mai iertat-o. Achitată iniţial pentru că a condus deşi avea permisul suspendat, Simona Sensual s-a ales, într-un al doilea dosar penal, cu un an de închisoare cu suspendare.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 08:09
Simona Sensual i-a minţit pe judecători, încercând să scape de pedeapsă

Judecătorii şi-au motivat decizia prin care au condamnat-o pe Simona Sensual la un an de închisoare cu suspendare prin faptul că aceasta i-a minţit şi nu a ştiut să profite de clemenţa care i-a fost acordată prima dată, atunci când a fost achitată deşi fusese prinsă conducând fără permis. Atunci când a venit a doua oară în faţa judecătorilor Simona Sensual a considerat că este mai bine să mintă decât să spună adevărul.

Judecătorii au descoperit că, atunci când a fost oprită în trafic de către poliţişti, vedeta TV le-a spus acestora că nu voia să se deplaseze ci să parcheze în Sectorul 5 al Capitalei. Câteva luni mai târziu însă, în faţa judecătorilor, a spus că de fapt se simţea foarte rău şi se grăbea să ajungă la spital.  După care a revenit asupra declaraţiei şi a spus că nu este o adeptă a transportului cu taxi şi că preferă mai degrabă să meargă pe jos.

Aşadar judecătorii au considerat că Simona Sensual merită de data aceasta o pedeapsă mai dură şi de aceea au condamnat-o la un an de închisoare cu suspendare. Decizia nu este însă definitivă, vedeta a declarat deja recurs care se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.