Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă: „Mi-e milă de situația prin care ea trece”

Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă. Vedeta și-a schimbat radical viața de când a renunțat la televiziune, s-a așezat la casa ei, are o afacere profitabilă și, mai nou, vrea să ajute o familie aflată în impas.

28 apr. 2023, 09:24
Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă: „Mi-e milă de situația prin care ea trece”
Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă

Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă. Fosta asistentă îşi doreşte să devină mamă şi din păcate, nu a reuşit încă. Însă, un caz a impresionat-o foarte mult şi anume o mămică care a rămas fără copil. Aceasta i-a cerut ajutorul vedetei, care la rândul său a rămas extrem de impresionată de povestea ei.

Citeşte şi: Simona Sensual apelează la inseminarea in vitro. Cine este bărbatul potrivit să o facă mamă: „Sunt pretențioasă, selectivă” FOTO

Simona Sensual vrea să adopte o fetiţă

Bruneta este hotărâtă să o ajute pe mama îndurerată, care nu are posibilități financiare şi își dorește să poată lua fetița de la Protecția Copilului și să aibă grijă de ea, dar și de mama ei, care are 18 ani.

Da, adevărul este că problema mea este că sunt foarte sensibilă la niște situații dureroase, traumatizante. Mă afectează foarte mult când cineva vine și îmi cere ajutorul. Când vine vorba de relație mamă-copil, probleme de genul acesta, de data aceasta, într-adevăr s-a ivit o problemă, cu o fată pe care o cunosc de foarte mult timp.

Mi-e milă de situația prin care ea trece, și văzând privirea aceea a ei de mamă îndurerată, de mama care e, pur și simplu, a pierdut copilul momentan, pentru că statul i l-a luat. Situația materială precară, familia ei, ea și soțul ei nu au venituri suficiente pentru creșterea copilului.

O ajut să scoată fata, de la Protecția Copilului. Eu ce pot face, adopție la distanță, cu tot cu mama. Eu să am grijă de copil și implicit și de mamă”, a mărturisit Simona Sensual, la Antena Stars.