Simona Traşcă, AMENINŢATĂ de fostul IUBIT cu MOARTEA: „Mi-a trimis poze cu un pistol”

Simona Traşcă este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton, şi asta nu doar din cauza fizicului ei impecabil, dar şi a patosului pe care îl are în relaţiile amoroase. Ultima relaţie amoroasă a Simonei Traşcă, chiar dacă s-a terminat acum ceva timp, încă mai îi dă bătăi de cap, deoarece fostul iubit încă mai tânjeşte la o împăcare. Şi, cum nu a reuşit acest lucru, el înceracă orice metodă, chiar şi ameninţările cu moartea.

RomaniaTV.net
19 nov. 2015, 10:00
Simona Traşcă, AMENINŢATĂ de fostul IUBIT cu MOARTEA: „Mi-a trimis poze cu un pistol”

Simona Traşcă s-a îndrăgostit de un tânăr din Pitești alături de a petrecut cât mai mult timp cu putință, dar relaţia lor a luat sfârşit, Simona ajungând la capătul puterilor. Cu toate aceste, se pare că tânărul nu s-a lăsat aşa uşor respins de focoasa blondă, încercând prin fel şi chip să o recucerească.

Văzând că Simona Traşcă este de neînduplecat, tânărul a apelat la ameninţări cu pistolul şi cu bombe puse în maşină. Cum nici aşa Simona Traşcă nu a reacţionat, fostul iubit a venit direct în Bucureşti, la ea acasă, pentru a o îndupleca, scrie SpyNews.ro.

„Chiar m-am speriat. Mă ameninţă de câteva luni că mă omoară. Mi-a trimis poze cu un pistol şi mi-a spus că e pregătit pentru mine. Apoi mi-a zis că va vorbi cu cineva să îmi pună o bombă în maşină, iar el nu va fi în Bucureşti, să nu se facă vreo legătură.

Astăzi mi-a dat mesaj şi mi-a spus că este în faţa blocului la mine. Mi-a excplicat şi unde am maşina. M-a ameninţat că dacă nu îi răspund, îmi sparge roţile de la maşină. Îmi este frică să nu îmi facă ceva”, a declarat, Simona Traşcă.

Citeşte şi  Simona Traşcă a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu n-a vrut să mor”