Simona Traşcă, bătută de iubit: „A minţit că a căzut pe scări”

Un adevăr teribil iese la iveală la o lună după ce Simona Traşcă s-a despărţit de bărbatul care i-a făcut zile negre toată vara. Focoasa blondă a recunoscut cu ochii în lacrimi că bărbatul a fost violent cu ea şi că a agresat-o fizic.

24 oct. 2014, 15:38

Invitată în platoul emisiunii „Necenzurat”, Simona Traşcă a fost pusă într-o situaţie limită de către buna ei prietenă, Denisa Biţă, şi obligată să recunoască faptul că a fost bătută de fostul iubit.

O blondă celebră îşi caută iubit. Are şi o condiţie: „Să nu fie aşa dotat…”

Asistenta Adrianei Bahmuţeanu a dat cărţile pe faţă referitor la relaţia traumatizantă pe care Simona Traşcă a trăit-o şi căreia s-a decis să-i pună capăt: „Simona e obişnuită cu primitul. A venit la televizor lovită şi a minţit că a căzut pe scări. Am avut şi eu un conflict cu fostul ei iubit. Am fost într-o mini-vacanţă cu ei. El era foarte gelos. Eu ştiam atunci că nu a căzut pe scări şi că a fost bătută, dar nu puteam spune. Acum, pentru că s-au despărţit trebuie să se ştie adevărul.”

Simona Traşcă a sărbătorit cu râuri de alcool despărţirea de fostul iubit. Cine a tratat-o de mahmureală 

Pusă în faţa faptului împlinit, Simona a trebuit să recunoască faptul că a fost agresată de fostul iubit:

„A fost o relaţie… L-am lăsat din mai multe motive. Nu eram fericită cu el. Nu era violent. Sunt mult mai bine acum. Ce puteam eu să-i fac lui? El are 2 metri, eu 1,70! M-a faultat puţin, dar nu vreau să vorbesc despre asta. El a fost un băiat foarte OK în primele 4 luni, apoi eu am fost în doliu şi el m-a minţit foarte mult, m-a înşelat. O singură dată a făcut o chestie mai violentă. Nu am căzut pe scări. Mi-a făcut foarte mult rău. Totul era perfect, după care totul s-a schimbat. Mă minţea că se duce la ţară la familia lui, iar Denisa îl vedea la mare”, a declarat Simona Traşcă la Antena Stars.

Citeşte şi Simona Traşcă, la un pas de o TRAGEDIE. Blonda s-a lovit de o şalupă şi şi-a spart nasul VIDEO Citeşte şi SCANDALUL Simona Traşcă „violată” de Liviu Guţă ia amploare. Blonda a prezentat o înregistrare VIDEO