Simona Traşcă continuă RĂZBOIUL cu Marek Vâlcu

Simona Traşcă şi Marek Vâlcu sunt într-un război continuu de mai bine de câteva luni bune. Totul a izbucnit la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a fost acuzată că a încercat să-l şantajeze pe medicul estetician. Dacă la începuturi Simona Traşcă era cea care ar fi vrut să i se facă dreptate, acum, s-a întors roata, iar medicul Marek Vâlcu vrea ca totul să se rezolve în favoarea sa.

RomaniaTV.net
03 mart. 2015, 09:27
Simona Traşcă continuă RĂZBOIUL cu Marek Vâlcu

Chiar dacă Pamela de România a apelat la doctori celebrii din România, vedeta a avut numeroase probleme de sănătate în urma operaţiilor estetice pe care le-a suferit. Tocmai de aceea Simona Traşcă a cerut să i se facă dreptate, dar totul s-a întors împotriva ei şi acum trebuie să suporte consecinţele.

Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek: „E un măcelar! Pune silicoane cum umple mama curcanul”

„Nu o condamn pe Oana că a încercat să-şi recuperez investiția. E ceva normal. Eu am vrut să mă duc la el în decembrie pentru că în decembrie, când m-am operat ultima oară, am aflat că doctorul Marek îmi pusese implanturi de 50 de euro. Am vrut să îi fac un mare scandal”, a fost declaraţia Simonei Traşcă care a declanşat scandalul.

Mai exact, Simona Traşcă la calomniat pe medicul Marek Vâlcu în urmă cu ceva timp, însă cum vedeta nu avea sufieciente probe pentru a demonstra că are dreptate, esteticianul a trimis-o pe vedetă în judecată, care trebuie să îi ofere suma de 30.000 de euro. Deşi Simona Traşcă a încercat să se înţeleagă amiabil cu medicul care a operat-o de câteva ori, pentru a mai micşora suma de bani, din lipsă de fonduri, aceasta nu s-a ţinut de promosiune şi acum totul a degenerat.

„Avocatul Simonei Traşcă s-a întâlnit cu apărătorul medicului şi au stabilit condiţiile împăcării. Apoi, nu s-au mai întâlnit, pentru că Simona nu are bani”, a declarat în eclusivitate o sursă apropiată Simonei Traşcă pentru SpyNews.

Citeşte şi  Simona Traşcă, DEZVĂLUIRI incendiare despre PRIMA noapte de AMOR cu NOUL său IUBIT