Simona Traşcă, de urgenţă la spital: „Am văzut moartea cu ochii. Mă simt exagerat de rău”

Simona Traşcă a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a simţit extrem de rău. Vedeta s-a confruntat cu dureri cumplite și nu s-a mai putut trata singură acasă, aşa că a luat decizia de a apela la medici. Blondina e convinsă că nu va scăpa de bisturiul chirurgilor.

23 sept. 2021, 16:26
Simona Traşcă, de urgenţă la spital: „Am văzut moartea cu ochii. Mă simt exagerat de rău”
Simona Traşcă, de urgenţă la spital

Simona Traşcă, de urgenţă la spital. Vedeta a povestit coșmarul prin care trece, spunând că și-a văzut moartea cu ochii la ce dureri insuportabile a avut.

Citeşte şi: EXCLUSIV Simona Traşcă a obţinut control judiciar pentru fanul obsedat: „Sunt mai liniştită, am fost la mănăstire”

Duminică seara, fără exagerare, am văzut moartea cu ochii, m-am chinuit pana la 8 dimineața. Ma dureau ochii în cap, nu mai puteam, vomitam și fierea din mine.

Am luat toate pastilele care existau pentru greață, pentru dureri, pentru bilă, pentru stomac. Degeaba. O sa vad ce și cum. Ma simt exagerat de rau. Dacă m-am hotărât sa merg la medic, e gravă situația„, a mărturisit Simona Trașcă, la Antena Stars.

Simona Traşcă, de urgenţă la spital

Simona Traşcă

susține că totul a pornit de la o sarcină toxică pe care a avut-o mai demult. Anii trecuți, crizele aveau o frecvență mică, una – două, maxim trei pe an, însă în ultima perioadă acestea s-au înmulțit.

Am probleme cu bila de când ma știu, practic. Încă de când am rămas însărcinată, ca am avut o sarcina toxica, iar eu am dus-o la cap așa. Aștept sa mi zica dacă trebuie sa ma operez sau nu.

Cam cum arata situația cred ca as fi de operație. Vreau sa cer doua păreri sa fiu sigura. Eu faceam crize de 2 sau 3 ori pe an. Acum sunt foarte dese.„, a mai adăugat aceasta.


loading...
Partenerii noștri