Pamela de România, dezvăluiri INDECENTE despre relaţiile cu foştii IUBIŢI

Pentru că Simona Traşcă se află şi ea pe lista anchetatorilor care se ocupă de dosarul de proxenetism, vedeta a dorit să vorbească despre partenerii care i-au trecut pragul dormitorului. Odată cu aceste afirmaţii, Simona Traşcă vrea să pună capăt tuturor zvonurilor şi să demonstreze că relaţiile pe care le-a avut au luat naştere din sentimente, şi nu din interes.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 10:08
Pamela de România, dezvăluiri INDECENTE despre relaţiile cu foştii IUBIŢI

Cunoscută şi sub numele de Pamela de România, Simona Traşcă a vorbit deschis despre primele sale relaţii, care de altfel au şi ajutat-o să ajungă cunoscută în showbiz. De asemenea, Simona Traşcă a mai dorit să dezvăluie şi câteva picanterii din relaţiile sale.

Prima sa relaţie cu o persoană publică a fost cu jucătorul dinamovist Marius Alexe. Deşi nu au ajuns foarte departe în relaţie, Simona Traşcă a dorit să sublinieze faptul că dinamovistul este o persoană cu mult bun simţ care i-a plăcut enorm. Cu toate acestea, Marius Alexe avea o pasiune pentru amorul în echipamentul său, informează WoWBiz.

Simona Traşcă, partidă de SEX cu un politician din Constanţa. STENOGRAMELE o dau de gol

„Îmi aduc aminte că îmi zicea că vrea să facem dragoste şi eu să fiu îmbrăcată doar în tricoul lui. Eu glumeam şi îi spuneam că sunt stelistă, nu pot să port tricoul unui dinamovist”, a declarat Simona Traşcă.

Cum după fiecare despărţire sufletul are nevoie de o resuscitare, Simona Traşcă şi-a găsit alinarea în braţele unui alt dinamovist, Cristi Pulhac. Despre acesta, Simona Traşcă spune că se excita extrem de mult atunci când vorbeau pe web, iar ea era goală: „Mă punea să îi dau web. Trebuia să fiu cât mai sexy îmbrăcată sau chiar goală, dacă eram de acord”.

Noua poveste de dragoste nu a rezistat foarte mult, iar Simona Traşcă a ajuns în braţele unui alt fotbalist, nu la fel de cunoscut ca ceilalţi, dar la fel de „nebunatic” ca cei din urmă.

„Eu ştiu că el este fundaş, dar, când este în pat cu mine, este atacant! La mine marchează, nu apară. L-am zgâriat cam tare la ultima partidă, dar pasiunea dintre noi nu are limite”, povestea Simona Traşcă despre Răzvan Petcu de la S.C Dunarea Turris Turnu Măgurele.

Citeşte şi  Simona Traşcă, primele declaraţii în Dosarul de Proxenetism: „Ne-am distrat, ne-am îmbătat…”