Simona Trașcă face „casting” pentru un nou iubit! Ce pretenții are vedeta de la un bărbat: „Nu aș accepta. Niciodată!”

Simona Trașcă este singură de ceva vreme și este de părere că va fi destul de dificil să înceapă o nouă relație, dat fiind că a devenit cu mult mai pretențioasă.

04 iul. 2023, 17:22
Simona Trașcă face „casting” pentru un nou iubit! Ce pretenții are vedeta de la un bărbat: „Nu aș accepta. Niciodată!”
Simona Trașcă face „casting” pentru un nou iubit! Ce pretenții are vedeta de la un bărbat „Nu aș accepta. Niciodată!”

Simona Trașcă a vorbit despre ceea ce își dorește de la un bărbat și care sunt pretențiile ei din acest punct de vedere. Ea a subliniat că odată cu trecerea timpului și perspectivele ei s-au schimbat și că acum își dorește lucruri diferite comparativ cu ceea ce își dorea cu ani în urmă. Aceasta a mai dezvăluit că, la acest moment, nu există nimeni în viața ei și că nu se așteaptă să apară cineva prea curând.

Citește și: Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. Ce i-a cerut un bărbat: „A fost foarte ciudat”

Simona Trașcă este mult mai selectivă în ceea ce privește bărbații din viața ei. Aceasta a spus că una dintre condițiile de bază pe care le pretinde de la un potențial partener se referă la muncă. Vedeta a explicat că este obligatoriu ca acela să muncească.

„Admiratori am avut întotdeauna. Nu, chiar nu există nimeni în viața mea, de foarte mult timp. Și nu cred că va exista cât de curând sau cine știe. Că până la urmă poți să întâlnești un om într-o zi și să-ți dea viața peste cap. Dar nu prea cred eu… dar na… nu știu. Adică niciodată să nu spun niciodată. E greu. Dacă înainte era foarte simplu că tânjeam după dragoste și nu mă mai interesa nimic, nici câți ani are, nici dacă e șomer, nimic nu mă interesa. Acum mă interesează și aspectele astea înainte să încep o relație. Trebuie să fie cât decât un om normal, să muncească. Orice muncă n-am pretenții la nimic. Orice. Și ospătar dacă este, dar să muncească, să nu fie trântor. Nu aș accepta să am vreun bărbat, să trăiască pe cârca mea. Niciodată!”, a mai declarat Simona Trașcă, în exclusivitate la Antena Stars.

Simona Trașcă îl visează în mod repetat pe fostul soț

Simona Trașcă a dezvăluit ce experiențe cutremurătoare a avut. Aceasta și-a visat în repetate rânduri fostul soț decedat. Au trecut mai mult de 11 ani de la moartea diplomatului libanez, însă vedeta din showbiz-ul românesc nu a reușit încă să treacă peste acest episod. Aceasta a declarat pentru Antena Stars că a început să aibă atacuri de panică farte mari și că de multe ori a simțit nevoia să se închidă în casă din cauza acestor vise. Fostul soț îi apare noaptea în vis și o cheamă la el, iar Simona a povestit că încearcă să găsească semnificația acestor vise, pentru că îi generează deja atacuri de panică.

„Aș vrea să înțeleg aceste vise, dar nu pot să le înțeleg. Îl visez pe fostul meu soț, care este mort și de fiecare dată în visul meu îl iubesc foarte mult și îi spunea este iubirea vieții mele și de fiecare dată vreau să mă duc după el. El mă cheamă și eu mă duc după el.”, a spus vedeta din showbiz-ul românesc.

Citește și: Momente de coșmar pentru Simona Trașcă. ”Am simțit că pot să mor în mâinile lui”