Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. Ce i-a cerut un bărbat: „A fost foarte ciudat”

Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. De curând, blondina a intrat şi ea pe celebra platformă, unde se expune în toată splendoarea ei. Dorințele admiratorilor ei sunt dintre cele mai diverse, însă una dintre cereri a panicat-o foarte tare.

15 nov. 2022, 18:20
Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. Ce i-a cerut un bărbat: „A fost foarte ciudat”
Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans

Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. Fanteziile bărbaților care o urmăresc pe fosta asistentă tv sunt dintre cele mai diverse. De curând, vedeta a primit o cerere absolut neobișnuită din partea unui admirator de pe rețeaua de socializare destinată adulților. Acesta i-a cerut să rămână îmbrăcată, dar să stea cu ochii închiși și mâinile pe piept, și cu o verghetă pe deget. Această dorință morbidă a panicat-o pe vedetă.

Citeşte şi: Simona Traşcă, snopită în bătaie de iubit: „Am văzut moartea cu ochii”. De la ce a pornit totul

Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans

Unul singur m-a speriat foarte tare pentru că, având în vedere că eu am mai avut probleme cu obsedați, mi-a fost frică. Dacă mă vedea în ipostaza în care el își dorea, poate i se punea pata și mai rău și mă căuta să mă omoare. A fost foarte ciudat pentru că mi-a cerut o poză cu mine cu ochii închiși, cu mâinile pe piept, să am o verighetă pe deget și să fiu îmbrăcată normal.

Adică, oamenii intră pe platforma aia și își doresc să vadă ceva mai nud, nu intră cineva și își dorește să te vadă gen moartă. M-am speriat foarte tare, dacă are fantezii din astea… cine știe, poate să mă urmărească, să vrea să și le îndeplinească”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

Fosta asistentă TV, anxioasă din cauza admiratorului care o hărţuieşte

Fosta asistentă este încă marcată de bărbatul care o hărţuieşte continuu de câţiva ani. „Nu eram cu mașina mea! Nu… Suntem un grup de fete și băieți. M-am nimerit să plec de la filmare, am fost să mănânc, nu mâncasem nimic, fetele nu au fost pe fază, m-am întâlnit cu cei din gașca mea de prieteni. Zici că m-a luat vreun avion! Plec cu mașina mea în mod normal, mă întorc acasă și îi dau telefon mamei mele să iasă pe scară. Da, așa se întâmplă. Mi-am format o panică”, a explicat Simona Traşcă.