Momente de coșmar pentru Simona Trașcă. ”Am simțit că pot să mor în mâinile lui”

Simona Trașcă trece din nou prin momente de coșmar! În aceste momente, vedeta se teme pentru viața sa din cauză că ordinul de restricție al lui George, agresorul său, este pe cale să expire.

04 iul. 2023, 17:03
Momente de coșmar pentru Simona Trașcă. ”Am simțit că pot să mor în mâinile lui”
Momente de coșmar pentru Simona Trașcă. ”Am simțit că pot să mor în mâinile lui”

Momente de coșmar pentru Simona Trașcă. Deși nu are voie să o contacteze pe blondină, individul a avut grijă ca în ultima vreme să o terorizeze prin intermediul mamei sale care o suna în mod constant pentru a-i cere să își retragă plângerea.

Citește și Simona Traşcă s-a speriat după ce şi-a deschis cont pe Only Fans. Ce i-a cerut un bărbat: „A fost foarte ciudat”

Momente de coșmar pentru Simona Trașcă

”Da, m-a sunat mama lui, că ar însemna mult pentru ei să-mi retrag plângerea, ceea ce nu se va întâmpla niciodată. Logic, că i-am vorbit foarte frumos. Eu înțeleg că sunt și eu mamă. Și am rugat-o să se pună și ea în locul meu și al familiei mele.

Ea îl vede inofensiv, eu îl văd că e în stare să-mi dea oricând cu ceva în cap. Am simțit și că pot să mor din mâinile lui, am avut zile când am dormit acasă am dormit, fugeam de acasă, dormeam pe la prietene, disperată, când a aflat unde stau.

Și a fost foarte greu. A fost o perioadă extrem de stresantă și dificilă pentru mine. Și n-aș mai vrea să trec prin așa ceva. Da, normal că mă tem. Mi-e frică să nu afle iar unde stau, că m-am mutat și mi-e frică să nu afle unde stau și să vină iar să-mi facă probleme. Să trăiesc iar în stres”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

În ciuda acestei situații tensionate Simona Trașcă își vede în continuare de viață. Recent, vedeta a fost pozată în compania unui bărbat care a adus-o acasă şi, în mod previzibil, s-a speculat că ar fi vorba despre iubitul ei. Fosta asistentă TV neagă, însă, că între ea şi bărbatul repsectiv ar exista vreo relaţie de iubire.

Spune că este doar un prieten care a dus-o acasă pentru că încă se teme pentru siguranța ei din cauza hărțuitorului George Pepa.

„Am ieșit cu doi prieteni în oraș! Normal, dacă nu era nicio fată lângă mine și era un bărbat… Ce are? Pe cine prind, îl pun să îmi facă poze. Păi, am fost condusă acasă și l-am rugat să mă ducă pentru că îmi este frică. Uneori am frica asta. Nu aș fi vrut să îi mai dau apă la moară hărțuitorului meu, să știe că mă gândesc la el, chiar așa, și fiindu-mi frică, dar mi-am rugat prietenul să mă conducă acasă”, a mărturisit Simona Trașcă la Antena Stars.

Citește și Simona Trașcă este bântuită de fostul soț! Vedeta are vise cutremurătoare despre acesta „Vrea să mă ia după el”