Simona Traşcă, în compania unui bărbat misterios: „L-am rugat să mă ducă acasă pentru că îmi este frică”

Simona Traşcă a fost surprinsă, recent, în compania unui bărbat misterios, care a însoţit-o până acasă. Vedeta a dezvăluit cine este acest bărbat şi a precizat că, în compania lui, nu se mai teme de hărţuitorul care nu-i dă pace de ani de zile.

04 iul. 2022, 12:18
Simona Traşcă, în compania unui bărbat misterios: „L-am rugat să mă ducă acasă pentru că îmi este frică”

Simona Trașcă a fost pozată în compania unui bărbat care a adus-o acasă şi, în mod previzibil, s-a speculat că ar fi vorba despre iubitul ei. Fosta asistentă TV neagă, însă, că între ea şi bărbatul repsectiv ar exista vreo relaţie de iubire.

Simona Traşcă, în compania unui bărbat misterios

Spune că este doar un prieten care a dus-o acasă pentru că încă se teme pentru siguranța ei din cauza hărțuitorului George Pepa.

Am ieșit cu doi prieteni în oraș! Normal, dacă nu era nicio fată lângă mine și era un bărbat… Ce are? Pe cine prind, îl pun să îmi facă poze. Păi, am fost condusă acasă și l-am rugat să mă ducă pentru că îmi este frică. Uneori am frica asta. Nu aș fi vrut să îi mai dau apă la moară hărțuitorului meu, să știe că mă gândesc la el, chiar așa, și fiindu-mi frică, dar mi-am rugat prietenul să mă conducă acasă”, a mărturisit Simona Trașcă la Antena Stars.

Fosta asistentă TV, anxioasă din cauza admiratorului care o hărţuieşte

Fosta asistentă este încă marcată de bărbatul care o hărţuieşte continuu de câţiva ani.

Citeste si Simona Traşcă a primit mesaje şocante. „Într-o oră nu mai eşti în viaţă, jur!” FOTO

Nu eram cu mașina mea! Nu… Suntem un grup de fete și băieți. M-am nimerit să plec de la filmare, am fost să mănânc, nu mâncasem nimic, fetele nu au fost pe fază, m-am întâlnit cu cei din gașca mea de prieteni. Zici că m-a luat vreun avion! Plec cu mașina mea în mod normal, mă întorc acasă și îi dau telefon mamei mele să iasă pe scară. Da, așa se întâmplă. Mi-am format o panică”, a explicat vedeta.

Citeste si Simona Traşcă, hărţuită de un admirator obsedat de ea: „Mi-am dat odată check-in de la Prislop şi mi-a scris să nu plec că vine să-mi aducă flori”