Simona Traşcă, hărţuită de un admirator obsedat de ea: „Mi-am dat odată check-in de la Prislop şi mi-a scris să nu plec că vine să-mi aducă flori”

Simona Trașcă nu traversează cea mai bună perioadă a vieţii ei. Vedeta este hărţuită de câţiva ani de un bărbat care pretinde că este îndrăgostit de ea şi insistă să aibă o relaţie cu ea.

16 iul. 2021, 23:42
Simona Traşcă, hărţuită de un admirator obsedat de ea: „Mi-am dat odată check-in de la Prislop şi mi-a scris să nu plec că vine să-mi aducă flori”

Simona Traşcă se teme, însă, că admiratorul obsedat de ea ar putea să-i facă rău. Aceasta a explicat că este vorba despre un tânăr pe nume George care a amenințat-o până și cu moartea pentru că a refuzat să fie într-o relație cu el, a povestit vedeta la Acces Direct

„Cred că e cu mult mai grav cazul. Nu am avut nimic cu el, nu am ieșit în viața mea la un suc. E vorba despre un băiat care a dezvoltat o obsesie pentru mine de la vârsta de 18 ani cred, pentru joi seara când am fost la secția de Poliție am auzit ca ar avea 24 de ani. Îl cheamă George. Își folosește pe rețelele de socializare numele meu, își spune George Trașcă. Și-a scris pe mașină „Trașcă”, și-a făcut tricouri cu imaginea mea și le-a purtat”, a spus Simona Trașcă la Acces Direct.

Citeste si Gestul impresionant făcut de Zanni pentru a le mulţumi celor care l-au susţinut în competiţia Survivor România

Episod şocant petrecut la coafor

Simona spune că tânărul o urmăreşte frecvent, venind după ea până în Capitală. Un episod şocant s-a petrecut în salonul de coafură la care Simona îşi face părul.

Cred că sunt 5, 6 ani de când el, având o obsesie, s-a gândit cum să dea de mine și a mințit foarte urât la televizor. A ajuns față-n față cu mine la o emisiune la Capatos. A dezvoltat o obsesie și mai mare. Am fost odată la Prislop, mi-am dat check-in. Cred că stă prin împrejurimi, că am primit de la el că avea niște flori și că să nu plec că vine și mi le dă. M-a hărțuit peste tot. Când a venit în București, a aflat din check-in-urile mele a aflat unde-mi fac părul. A intrat peste oameni în salon, le-a zis: „O iubesc, e femeia vieții mele, trebuie să mă ajutați să fiu cu ea”, a continuat ea.

Citeste si Dani Mocanu a revenit pe locul 1 în trending cu piesa „Puşcăriaşu’”, o manea care conţine referinţe biblice. GALERIE FOTO şi VIDEO

Simona Traşcă a depus plângere la Poliţie

Simona a declarat recent, pentru România TV, că a depus plângere la Poliţie pe numele bărbatului care o hărţuieşte:

Am depus plângere la Poliţie, dar ce să se rezolve, trăim în ţara în care se aşteaptă să fii agresată după care îi fac ceva, asta e situaţia, eu simt că oricand poate să bage cuţitul în mine, ştie udne stau, mă aştepată… Ne-am întâlnit la o emisiune TV, el a minţit ceva urât de mine ca să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în realitate a facut obsesie şi mai mare, asta se întâmpla de ani de zile, şi-a facut tricouri cu imaginea şi numele meu, şi-a scris pe maşină Traşcă, pe tot parbrizul din spate, ultima oară a venit la bloc mi-a dat filmare din faţa blocului şi că nu pleacă, nu a plecat două ore, am chemat Poliţia, de faţă cu ei a recunoscut că a zis că mă omoară şi îşi asumă!”, a declarat Simona Traşcă pentru România TV.