Sindicatul Europol îl ironizează pe Iohannis, surprins fără mască la Congresul PNL

Sindicaliştii de la Europol vorbesc cu ironie fină despre modul în care s-a desfăşurat congresul PNL: un bărbat amendat că nu purta mască în restaurant îi arată poliţistului poza cu Iohannis. Poliţistului îi este jenă să mai aplice amenda şi vorbesc despre golf.

25 sept. 2021, 23:29
Sindicatul Europol îl ironizează pe Iohannis, surprins fără mască la Congresul PNL

Sindicatul Europol, ironic la adresa condiţiilor de la Congresul PNL: Un bărbat amendat îi arată poliţistului poza cu Iohannis la Congres.

Sindicaliştii de la Europol au postat, sâmbătă, pe facebook, o ironie fină la adresa liberalilor, care au organizat un congres cu 5.000 de oameni în interior.

„Un poliţist din Timişoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda. Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu preşedintele României la Cogresul PNL, fără mască. Poliţistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul şi vorbesc despre golf…”, este postarea poliţiştilor de la Europol.

ALEGERI PNL 2021. Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, victorie zdrobitoare

În ciuda faptului că în Bucureşti rata de incidenţă COVID-19 a trecut de 4 la mie, Congresul PNL s-a desfăşurat cu peste 5.000 de oameni în interior. Exemplul dat de cei de la Europol, cu Timişoara, a fost ales pentru că şi oraşul de pe Bega este în scenariul roşu.

CTP, după ce Cîţu l-a învins pe Orban şi a devenit preşedintele PNL: „La acest congres a fost reales Klaus Iohannis”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent la congres şi s-a adresat liberalilor fără să poarte mască.

Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i…

Posted by Sindicatul Europol on Saturday, September 25, 2021

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, conform rezultatului oficial anunţat de către Theodor Stolojan. ”De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a declarat Cîţu după aflarea rezultatului votului, invitându-şi echipa pe scenă. Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi, adică 60,2% din numărul voturlor valabile. Ludovic Orban a obţinut 1.898 de voturi.


loading...