Singur Acasă 2, audienţă record. Pro TV, cele mai mari cifre din ultimii cinci ani

Singur Acasă 2, audienţă record. Pro TV a înregistrat cifre colosale, sâmbătă seara, pe durata difuzării unuia dintre cele mai aşteptate filme în perioada Crăciunului. Protagonistul Kevin este aşteptat în fiecare an, înainte de sărbătorile de iarnă.

13 dec. 2020, 18:05
Singur Acasă 2, audienţă record. Pro TV, cele mai mari cifre din ultimii cinci ani
Singur Acasă 2, audienţă record

Singur Acasă 2, audienţă record. Comedia a fost urmărită de peste 2,5 milioane de telespectori, în medie. Filmul a adunat cele mai bune cifre din ultimii ani. Doar în 2015, Home Alone 2 mai avea audiențe asemănătoare, scrie Paginademedia.ro.

Singur Acasă 2, audienţă record

La nivel național

. Cifre record pentru Pro TV cu Singur Acasă 2. Aproape 2,6 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la a doua parte a filmului de Crăciun.

Antena 1, cu penultima gală Te cunosc de undeva, s-a poziționat pe locul secund, dar la mare, mare distanță: 1.537.000 de privitori, potrivit sursei citate mai sus.

Citeşte şi: Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă pe Pro TV

La nivel urban. Singur Acasă 2 i-a adus Pro TV-ului alte cifre foarte bune și la orașe. Aproximativ 1.106.000 de români urmăreau aventurile lui Kevin în New York.

Antena 1 își menține locul secund, cu 752.000 de privitori, în timp ce Kanal D termină pe trei – 258.000 de urmăritori, doar cu 3.000 mai mulți decât România TV, locul patru.

La nivel comercial. Tinerii au ales să urmărească și ei Singur Acasă 2, pe Pro TV. În cifre înseamnă 542.000 de privitori și o cotă de share impresionantă – 36%.

Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Pentru prima dată în istoria de 25 de ani a trustului, Pro TV a fost învins de Antena 1 chiar de ziua lui. Postul din Pache Protopopescu a fost înfiinţat de Ziua României, astfel are motiv dublu de sărbătoare.

Toată ziua a fost fruntaş postul Antena 1, oe toate segmentele de public. Puțin peste 850.000 de privitori s-au uitat, în medie, la Antena 1 în prima zi din decembrie, scrie aceeaşi.

Citeşte şi: Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Pro TV, de ziua lui, s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Aproximativ 786.000 de privitori au urmărit programele propuse de Pro TV pe 1 decembrie.

În ceea ce privește prime-time-ul (19:00-23:00), Pro TV a stat și mai rău pe național, acolo unde a căzut pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, dar sub Antena 1.

De menționat că Chefi la Cuțite a învins, de asemenea, Vocea României. Chefii au condus topul pe toate segmentele, în timp ce ediția specială din Vocea s-a clasat pe trei pe național și urban, potrivit sursei menţionate mai sus.