Sinucidere la DNA. Fostul şef al DNA Timişoara s-a aruncat de la etajul 6 al instituţiei. A fost deschis dosar de moarte suspectă

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck a fost găsit, vineri dimineaţă, prăbuşit în faţa sediului Directiei Naţinale Anticoruptie din centrul Timişoarei. Procurorul DNA a căzut de la etajul 6 al clădirii în care se află sediul DNA, varianta sinuciderii fiind luată în calcul de anchetatori. Soția acestuia este grav bolnavă și se afla în străinătate pentru tratament în momentul tragediei, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 mart. 2019, 06:39

Procurorul Tamas Schiffbeck a mers dimineaţă la serviciu, a vorbit cu colegii, apoi a intrat în biroul său, iar la scurta vreme, trupul neinsufletit i-a fost gasit pe aleea din dreptul sediului DNA Timişoara, potrivit opiniatimisoarei.ro. Se pare că acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului său, aflat la etajul 6 al clădirii.

„Poliţia a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 8,20, că în stradă este căzut corpul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, apelul s-a confirmat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse din IPJ Timiş.

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest. Potrivit România TV, conducerea DNA central a susținut că procurorul care și-a luat viaţa vineri dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției, magistratul neavând niciun dosar deschis pe numele său.

Cazul procurorului DNA sinucis a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. A fost deschis dosar de moarte suspectă.

 

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. A fost şeful DNA Timişoara timp de mai mulţi ani, până în 2015.

Conform unor informații pe surse obținute de România TV, se pare că soția procurorului suferea de o boală incurabilă.