Sinucidere la Timişoara. Un student la Drept s-a aruncat de la etaj. Uluitor ce a făcut înainte de a recurge la gestul extrem

Clipe de coşmar la Timişoara. Un tânăr de 21 de ani, student la Drept, s-a sinucis, după ce s-a aruncat în gol de la etajul cinci al blocului în care locuia. Anchetatorii au descoperit la faţa locului două mesaje de adio lăsate de bărbat - unul pentru iubită, iar altul pentru prieteni.

20 aug. 2021, 22:53
Sinucidere la Timişoara. Un student la Drept s-a aruncat de la etaj. Uluitor ce a făcut înainte de a recurge la gestul extrem
foto: Opinia Timişoarei

Sinucidere la Timişoara. Incidentul şocant a avut loc vineri după-amiază. Studentul locuia la etajul al treilea, însă a decis să urce până la nivelul cinci, unde a deschis fereastra de pe casa scărilor. De acolo s-a aruncat în gol, iar în cădere s-a izbit violent de o balustradă şi mai apoi s-a prăbuşit pe asfalt, în spatele blocului.

Câţiva trecători l-au găsit într-o baltă de sânge şi au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD.

Aproape o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze, însă eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice.

Citeşte şi: Fosta campioană olimpică Dana Sofronie luptă cu depresia. Mărturia fostei gimnaste, de-o sinceritate dezarmantă: „Este o boală greu de suportat. A trebuit să apelez la ajutorul specialiștilor”

Potrivit Opinia Timişoarei, studentul care şi-a pus capăt zilelor a lăsat în urmă două mesaje de adio. Unul dintre acestea a fost adresat iubitei, prin care îşi cerea iertare pentru gestul său extrem. Un altul a fost scris prietenilor săi, prin care le încredinţa nişte parole IT.

Trupul tânărului a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie. Între timp, politiştii au început cercetările pentru a stabili ce anume l-a determinat pe tânărul de numai 21 de ani să recurgă la gestul extrem.

Citeşte şi: Nicole Kidman, scandal în Hong Kong. Vedeta a încălcat carantina: „Cu ce este ea superioară faţă de ceilalţi?”