Sinucidere şocantă la Alexandria. Un jandarm s-a împuşcat în cap într-un centru de carantină

Un jandarm din Teleorman s-a împușcat în cap, sâmbătă, în timpul serviciului, în timp ce păzea un hotel din Alexandria în care sunt cazate mai multe persoane aflate în carantină.

11 apr. 2020, 10:15
Sinucidere şocantă la Alexandria. Un jandarm s-a împuşcat în cap într-un centru de carantină

Jandarmul se despărţise de curând de soție, iar acesta ar fi fost motivul gestului sau. Sambătă, acesta se află în serviciu, impreună cu un polițist local, la un centru de carantină din Alexandria. La un moment dat, bărbatul a scos arma din dotare și s-a împușcat în cap, după cum transmite România TV.

Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe rază municipiului se află o persoană în stare de inconstienţă, care prezintă o plagă prin împușcare„, anunța Poliția Teleorman.

Citeşte şi Protest la Craiova. Români aflaţi în carantină s-au urcat pe hotel suparaţi că nu sunt lăsaţi să plece acasă după 14 zile de izolare

Procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, jandarmul era angajat în anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, când a fost declarat apt.