Sinuciderea miliardarului Jeffrey Epstein: directorul închisorii a fost înlocuit

Directorul Administraţiei Penitenciare federală americană a fost înlocuit după sinuciderea miliardarului.

20 aug. 2019, 06:01
Sinuciderea miliardarului Jeffrey Epstein: directorul  închisorii a fost înlocuit

Directorul închisorii a fost înlocuit în urma sinuciderii în închisoare a miliardarului Jeffrey Epstein care a fost  acuzat de agresiune sexuală asupra unor minori, a anunțat luni ministrul Justiției, William Barr.

Această înlocuire a lui Hugh Hurwitz pare să fie cea mai recentă informaţie din controversa privind moartea miliardarului Epstein care s-a spânzurat în închisoare atunci când, oficial, ar fi trebuit să fie sub supraveghere atentă şi permanentă, a anunţat, luni ministrul Justiţiei, William Barr, potrivit 7sur7.be.

Minori exploataţi sexual

Jeffrey Epstein, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort în jurul orei 6:30 sâmbătă, 10 august la Metropolitan Correctional Center, unde aștepta procesul programat să înceapă nu mai devreme de iunie 2020.

Epstein a fost acuzat că a organizat o vastă rețea de exploatare sexuală între care se regăseau şi minore, unele dintre ele având doar 14 ani.

Lunile trecute, ministrul William Barr a denunțat deficiențele din penitenciare „privind paza adecvată” a deţinuţilor.

Oficialităţi ale penitenciarului citate de presă au declarat că paznicii au dormit aproximativ trei ore, când ar fi trebuit să facă ronduri la fiecare jumătate de oră.

Directorul închisorii federale din Manhattan fusese transferat temporar, iar doi dintre angajați au fost suspendați.

 

 

 


loading...