Şir nesfârşit de violenţe în SUA. Doi poliţişti au fost împuşcaţi în timpul paradei de 4 iulie lângă Philadelphia VIDEO

Doi poliţişti din Philadelphia au fost împuşcaţi în timpul unui concert şi al unui spectacol de artificii la care asistau mii de oameni, luni, când americanii sărbătoreau Ziua Independenţei.

05 iul. 2022, 09:15
Şir nesfârşit de violenţe în SUA. Doi poliţişti au fost împuşcaţi în timpul paradei de 4 iulie lângă Philadelphia VIDEO

Televiziunea locală CBS3 din Philadelphia a informat că, potrivit departamentului de poliţie, victimele sunt în stare stabilă, iar rănile suferite nu le-au pus în pericol viaţa. Unul din poliţişti a fost zgâriat la cap de un glonţ, iar altul este rănit la un umăr.

O înregistrare video menţionată de presă arată cum cei prezenţi fug din zona promenadei Benjamin Franklin, după ce s-au auzit focuri de armă. În primul moment, autorităţile au anunţat doar că are loc un „incident de securitate”, iar poliţia le-a recomandat locatarilor din clădirile învecinate să se adăpostească pe loc.

Focul de armă a izbucnit în jurul orei 21:47, lângă Muzeul de Artă din Philadelphia, la finalul festivalului Wawa Welcome America de 16 zile. „Nu am auzit împușcăturile, dar polițiștii au spus: „Fugi, fugi, fugi”, a spus o femeie pentru NBC10.

Citeşte şi: Şapte membri ai aceleiaşi familii, printre care şi un minor, asasinaţi în Mexic VIDEO

Incidentul a avut loc seara, la finalul unui festival, la numai câteva ore după ce un bărbat a tras cu arma de pe un acoperiş în suburbia Highland Park a oraşului Chicago, ucigând şase oameni şi rănind cel puţin 36, conform celui mai recent bilanţ.

Citeşte şi: Teroare de Ziua Americii, la parada de 4 Iulie. Împuşcături la Chicago, sunt cel puţin 6 morţi şi 24 răniţi VIDEO


loading...