Şirul tragediilor continuă pe litoral. Trei persoane s-au înecat în doar câteva ore

Scene cumplite au avut loc luni pe litoral. Patru oameni au murit înecaţi în numai câteva ore. Printre victime sunt un tată şi fiul său. Dramatic este şi faptul că două dintre cadavre nu au fost găsite. Marţi au reînceput căutările acestora.

RomaniaTV.net
22 aug. 2016, 15:39
Şirul tragediilor continuă pe litoral. Trei persoane s-au înecat în doar câteva ore

Lanţul tragediilor de pe litoral a început luni, când cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitate să intervină în staţiunea Saturn, pe plaja Cerna. Un tânăr de 17 ani din Reghin şi-a pierdut viaţa în mare. Era la mare împreună cu părinţii când adolescentul a intrat în apă să facă o baie, dar curenții puternici l-au tras aproximativ 60 de metri în larg, până a rămas blocat sub stabilopozi.

Disperat, tatăl băiatului a încercat să intre după el în apă, dar valurile sunt prea puternice. Tânărul care se află prins sub stabilopozi se numește Rareș Denis Grama și este din comuna Brâncovenești, județul Mureș.â

Potrivit ziuaconstanța.ro, căutările băiatului au fost sistate după mai bine de 7 ore. Tânărul a fost căutat atât de scafandri ISU, cât și de scafandri de mare adâncime de la Centrul de Scafandri din Constanța, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. Câutările au reînceput marţi dimineaţă.

O altă tragedie a avut loc pe plaja din Mangalia. Un bărbat a intrat în mare, însoțit de fiul său, iar trupul său neînsuflețit a fost adus de valuri la mal. Fiul său este căutat în continuare de scafandri militari.

Salvamarii au arborat steagul roşu în sudul litoralului, însă aceştia au fost nevoiţi să scoată cu forţa un bărbat care a vrut să se aventureze în valurile mării. A fost nevoie şi de intervenţia poliţiştilor care l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la secţie.

De la începutul sezonului estival 16 persoane şi-au pierdut viaţa în valurile mării.

Vezi si: Mergi la plajă? 20.000 de lei amendă dacă faci asta