Site de reclamaţii în Olanda, pentru cei care au probleme cu românii, bulgarii şi polonezii

Formațiunea anti-imigranți Partidul Libertății (PVV), a extremistului olandez Geert Wilders, a lansat un nou site de reclamaţii unde cetăţenii pot posta plângeri împotriva imigranţilor din Europa centrală şi de est, inclusiv împotriva românilor.

RomaniaTV.net
08 feb. 2012, 13:21
Site de reclamaţii în Olanda, pentru cei care au probleme cu românii, bulgarii şi polonezii

„Aveţi probleme cu persoanele din Europa Centrală şi de Est? V-aţi pierdut locul de muncă din cauza unui polonez, român, bulgar sau a unui alt est european? Vrem să ştim”, anunţă site-ul, potrivit Dutch News.

Website-ul este ilustrat cu titluri din ziare, de tipul „Nu ar fi mai bine să te întorci la acasă?” sau „Est europenii, infractori din ce în ce mai mari”.

Parlamentarul PVV Ino van de Besselaar a declarat că scopul site-ului este să ofere o privire aprofundată asupra „problemelor provocate de persoanele din Europa Centrală şi de Est, cum ar fi criminalitatea, alcoolismul, consumul de droguri şi prostituţia”.

Rezultatele vor fi trimise ministrului Serviciilor Sociale, Henk Kamp.

În ultimul an politicienii din Olanda au cerut adoptarea unor măsuri ferme pentru oprirea „tsunami-ului” de muncitori care vin din Europa Centrală şi de Est.