Situaţie aberantă! Agresoarea Mirelei Vaida nu a putut fi audiată pentru că nu a fost găsită. Citaţia, expediată la o adresă greşită

Bâlbele instanţei care judecă dosarul în care Mirela Vaida a fost agresată de o femeie cu tulburări psihice duc la tergiversarea anchetei. Audierea inculpatei a fost amânată întrucât aceasta nu a fost găsită la adresa de pe citaţie.

11 oct. 2021, 09:59
Situaţie aberantă! Agresoarea Mirelei Vaida nu a putut fi audiată pentru că nu a fost găsită. Citaţia, expediată la o adresă greşită

Agresoarea Mirelei Vaida nu este deranjată de nimeni. Deşi, în prezent, femeia se află internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași, informaţie publică pe portalul instanţelor, autorităţile nu au reuşit să indice pe citaţie adresa exactă la care aceasta se află în prezent.

În condiţiile în care inculpata nu a fost citată legal, a fost necesară amânarea pentru a doua oară a dosarului.

Agresoarea Mirelei Vaida ar putea fi liberă din nou

Recent, reporterii Spynews  au reuşit să o contacteze telefonic pe Antonela Grigoraș. Femeia le-a declarat acestora că poate ieşi oricând, singura condiţie fiind aceea de a-şi găsi un tutore.

Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antonela Grigoraș pentru sursa citată.

Citeste si Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie. I-am ales și numele!”

Deşi agresoarea a indicat-o pe prietena ei, Lămâia Stănescu, drept complice la atac şi, mai mult, drept autoarea morală a atacului, autorităţile nu au luat nicio măsură împotriva acesteia. Lămâia Stănescu nu a fost trimisă în judecată pentru instigare, ea negând că ar avea vreo legătură cu agresoarea.

Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”, a declarat femeia la Poliţie.

Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor, care au susținut că Antonela Grigoraș n-a încercat să o ucidă, ci doar să distrugă podeaua din studioul emisiunii Acces Direct. După primul atac, femeia cu probleme psihice a scăpat fără să fie reţinută, astfel încât s-a întors la locul faptei pentru a doua oară. Cea de-a doua încercare de a o ataca pe Mirela Vaida s-a desfăşurat după acelaşi tipar ca prima: femeia s-a dezbrăcat complet, după care a încercat să ajungă în interiorul postului TV. de data asta, însă, uşile erau închise.

Totuşi, Antonela nu a făcut cale întoarsă, ci a spart geamurile şi a ţipat ameninţând că o va prinde şi o va omorî pe jurnalistă.

Mirela Vaida, revoltată de acuzaţiile aduse de procurori agresoarei sale

În urma celei de-a doua tentative de atac, procurorii au trimis dosarul la tribunal acuzând-o pe Antoanela Grigoraș doar de ultraj contra bunelor moravuri.

Citeste si Drama neștiută a Mirelei Vaida. ”Așa a vrut destinul”

Acuzaţia procurorilor a revoltat-o peste măsură pe Mirela Vaida, care consideră că femeia ar trebui acuzată de tentativă de omor.

Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o moderează.