Situaţie de urgenţă administrativă la Palatul Parlamentului, marţi dimineaţă. Ce se întâmplă la Casa Poporului de pe 1 februarie

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va reuni marţi dimineaţă pentru a rezolva „o situaţie de urgenţă administrativă”, în condiţiile în care, din 1 februarie, nu mai sunt ghizi pentru vizitele la Palatul Parlamentului şi trebuie să se organizeze un concurs pentru angajarea acestora, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran.

06 mart. 2017, 13:26
Situaţie de urgenţă administrativă la Palatul Parlamentului, marţi dimineaţă. Ce se întâmplă la Casa Poporului de pe 1 februarie

„Mâine (marţi – n.r.), de la 9.45, va mai fi un Birou Permanent scurt pentru o situaţie de urgenţă administrativă. Din 1 februarie nu mai sunt ghizi pentru vizitele în Palatul Parlamentului şi atunci se găseşte o soluţie pentru această problemă”, a afirmat deputatul PSD.

Chestionată de ce nu mai sunt ghizi, ea a spus că trebuie să se facă o modificare în structura de organizare a Parlamentului pentru a-i angaja.

„Din cauza contractelor de colaborare, nu se mai poate şi atunci, probabil, se va face o modificare în structura de organizare a Palatului pentru a-i angaja efectiv. Se va face un concurs”, a răspuns secretarul Camerei Deputaţilor.

De asemenea, Biroul Permanent a aprobat solicitarea Comisiei de egalitate de şanse între femei şi bărbaţi pentru a susţine marţi, înainte de a începe lucrările şedinţei, o declaraţie cu prilejul Zilei de 8 martie.

Potrivit Ioanei Bran, Comisia de apărare şi ordine publică va efectua, marţi, o vizită de lucru la SPP.

Sursa: news.ro