Situaţie dramatică într-un centru de carantină din Bucureşti! Copil bolnav de 11 luni ţinut în braţe fără mască printre suspecţi

Românii care se află în carantină la un centru din sectorul 4 continuă să facă scandal. Cele 54 de persoane au fost aduse direct din aeroport şi încă nu au fost testate pentru COVID-19, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 12:09
Situaţie dramatică într-un centru de carantină din Bucureşti! Copil bolnav de 11 luni ţinut în braţe fără mască printre suspecţi

Printre persoanele aflate în izolare se numără minori, dar şi un copi de doar 11 luni. Românii au fost aduşi în centrul de carantină direct de pe aeroportul Otopeni în urmă cu două zile, iar până la această oră nu au fost testaţi pentru coronavirus.

Citeşte şi: Românii protestează în stradă la Arad împotriva unui centru de carantină. „E normal să fim îngrijoraţi, e gard în gard”

„Suntem de trei zile, suntem aduşi direct de pe aeroport. Nu suntem testaţi, nu suntem nimic. Suntem 49-50 de persoane înăuntru, un copil mic de 8 luni aici, trei minori de 12-13 ani. Nu a venit nimeni să ne vadă. Ne-au aruncat ca nişte câini aici. Vrem să fim testaţi. Unul dintre noi dacă suntem bolnavi, îi îmbolnăveşte pe toţi. DSP-ul nu vine, ne minte ca pe nişte copii. Avem trei zile şi nu suntem băgaţi în seamă. Vrem să ne ajutaţi, suntem disperaţi” , se plânge unul dintre români.

„Avem copil răcit, nu a venit nimeni să îl controleze. Nici nu ştim ce are, îi curge nasul. Stăm şi aşteptăm aici, cu un copil de 11 luni. Este un haos total, o dezorganizare totală. Ne-au luat şi ne-au adus fără să ni se dea mască. ” , a povestit tatăl copilului.

Oamenii băgaţi în carantină, în Bucureşti, urlă în faţa poliţiei

Scandal într-un centru de carantină din Bucureşti, sectorul 4. Românii băgaţi în carantină sparg uşile în faţa poliţiştilor care asistă neputincios.

Românii sunt nervoşi deoarece au fost obligaţi să intre în carantină de către autorităţile din România. Începând de ieri, 12 martie, toţii românii care s-au întors din Italia sau care nu au declarat de unde vin, au fost trimişi în carantină şi conduşi de către maşini de poliţie până la centrele de carantină.

Centrul de carantină din sectorul 4 este păzit de peste 10 jandarmi. Imaginile surprinse arată haosul provocat de coronavirus în România.

Un bărbat care s-a întors din Paris încearcă să spargă uşile unui centru de carantină din sectorul 4. Bărbatul s-a întors din Paris, o zonă care nu este la fel de afectată ca Italia şi totuşi stă în carantină, fapt ce l-a scos din sărite pe român.

„Eu n-am nicio treabă, vin de la Paris, de la muncă, vin din altă parte. N-am mâncat de trei zile. Stau aici, pierd bani, mii de euro. Sunt inginer, nu am nicio treabă cu Italia”.