Situaţie hilară în Vaslui. Un tânăr a dus televizorul din camera de hotel unde era cazat la amanet!

Situaţie hilară în Vaslui. Un tânăr de doar 25 de ani a furat televizorul din camera de hotel în care era cazat.

23 feb. 2021, 11:46
Situaţie hilară în Vaslui. Un tânăr a dus televizorul din camera de hotel unde era cazat la amanet!

Situaţie hilară în Vaslui. Bărbatul de 25 de ani, din Vaslui, care locuiește fără forme legale pe raza localității Dobrovăț, județul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, a fost reținut de Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui.

Situaţie hilară în Vaslui. Un tânăr a dus televizorul din camera de hotel unde era cazat la amanet!

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie, ora 10.00, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi sustras un televizor, din unitatea hotelieră (pensiune) în care era cazat, pe care l-a valorificat la un operator amanet.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat 1200 lei a fost recuperat integral și urmează a fi restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de vineri, 19 februarie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

De altfle, un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere de pe casa scării unui bloc de pe strada Aluminei din Oradea în timp ce a furat o bicicletă. Furtul a avut loc în urmă cu câteva luni, în blocul D4 de pe strada Aluminei nr. 70A. Pe imaginile postate de site-ul BihorJust.ro se poate observa că bărbatul și-a ales bicicleta după o scurtă inspecție și a „operat” în doar câteva minute. Cu o zi înainte, același bărbat a fost surprins furând o altă bicicletă din blocul învecinat, D5.

Potrivit polițiștilor bihoreni, făptașul este cunoscut printre oamenii legii deoarece are la activ mai multe furturi de biciclete. Acesta a și fost identificat de polițiști, însă până miercuri dimineața pâgubiții nu au depus nicio plângere care să demareze cercetările în acest caz.

În prezent, organele de ordine anchetează alte 3 cazuri de furturi de biciclete produse în Oradea în ultimul timp

Citeşte şi: Sindicatul Europol a venit cu un mesaj ironic după programul impus de IPJ Harghita: Îi rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00
 


loading...