Situaţie incredibilă în Bârlad! O femeie infectată cu noul coronavirus este ţinută cu forţa în spital

O femeie infectată cu noul coronavirus este ținută cu forța în spital, deși este asimpromatică. Pacienta suferă de mai multe boli grave, iar medicii refuză să îi dea tratamentul pentru acele boli, potrivit România TV

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 16:36
Situaţie incredibilă în Bârlad! O femeie infectată cu noul coronavirus este ţinută cu forţa în spital

„Mama mea este internata din 4 august. Astăzi se face o săptămână şi are două boli cronice: ciroză şi diabet. A dorit să iasă la cerere. A primit o decizie ca nu are voie să iasă. A refuzat tratamentul de covid. I se administrează un tratament total neconform. Nu i se comunică, cere în continuu ce i se administrează, nu îi spune nimeni nimic”, a declarat în exclusivitate la România TV fiica femeii, Dima Matei Daniela. 

Citeşte şi: Femeie bolnavă de cancer, lăsată să moară pentru că avea coronavirus. A ajuns la ATI aproape moartă. „Mama nu a primit ajutor”

De asemenea, fiica pacientei a povestit prin ce momente cumplite a trecut mama ei şi de ce condiţii mizere are parte. 

„Era în perfuzii. A rugat să meargă la baie. A stat ore întregi. M-a sunat mama disperată să-mi zică că nu mai poate de mirosul de rahat de langă ea. Nu ştiu nici măcar dacă mai este necesar vreun tratament”, a adăugat fiica.