Situaţie INCREDIBILĂ în Alba! Un bărbat a fost amendat de 5 ori în două ore

Un bărbat din judeţul Alba a fost amendat de jandarmi de 5 ori în două ore. După ce şi-a dat iubita afară din casă, a solicitat intervenţia jandarmilor pentru a fi condus acasă deoarece îi era frig. Apoi, a sunat iar pentru a testa viteza de reacţie a jandarmilor.

21 mart. 2016, 14:58
Situaţie INCREDIBILĂ în Alba! Un bărbat a fost amendat de 5 ori în două ore

Amenzile bărbatului în vârstă de 33 de ani din Sebeş au început să curgă după ce a fost dat pe mâna jandarmilor de iubita lui pe care acesta a dat-o afară din casă.

Când s-au prezentat jandarmii la locuinţa acestuia, el a fost găsit alături de mai mulţi prieteni. După ce a auzit că iubita lui a fost cea care a chemat jandarmii, bărbatul a început să o jignească, să o ameninţe cu bătaia şi chiar să o îmbrâncească de mai multe ori. Totul s-a întâmplat în faţa copiilor, a musafirilor şi chiar a jandarmilor.

Pentru aceste lucruri, el a fost sancţionat şi a primit 3 amenzi în valorae totală de 2.500 de lei. Bărbatul nu s-a potolit însă şi a sunat în scurt timp din nou la jandarmi şi le-a spus acestora că i-a fost furat telefonul şi ulterior iar a sunat şi le-a spus că vrea să le testeze viteza de reacţie.