Situaţie inedită la o firmă de confecţii din Hunedoara. Patronii cheamă angajaţii la muncă, deşi 30 de persoane au COVID

Situație șocantă la o fabrică de confecții din Lupeni, județul Hunedoara. 30 de angajați ai firmei ”Confezioni Andreea Romania.SRL” au fost confirmați cu coronavirus, iar patronii continuă să cheme oamenii la muncă în continuare. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 05:32
Situaţie inedită la o firmă de confecţii din Hunedoara. Patronii cheamă angajaţii la muncă, deşi 30 de persoane au COVID

Conform presei locale, dintr-un total de 60 de angajați testați, 30 au fost confirmați cu coronavirus. Cu toate acestea, patronii continuă să cheme angajații la muncă. De asemenea, peste 120 de persoane așteaptă să fie testate, însă până atunci aceștia vor veni la lucru.

Citește și: Reacţia unui client după ce bucătarul unui restaurant din Cluj nu purta masca de protecţie corespunzător: „Îşi bat joc”

O parte din angajații confirmați au fost internați în spital, cu simptome specifice COVID, în timp ce alții sunt în izolare la domiciliu.

Reprezentanții DSP Hunedoara au fost la fața locului, însă nu s-a dispus închiderea firmei, în cudat faptului că 50% dintre angajații testați au fost confirmați.