Situaţie îngrijorătoare la Arad. Medicii folosesc saci de gunoi în locul echipamentelor de protecţie împotriva CORONAVIRUSULUI

Situație îngrijorătoare la Arad, unde un pacient infectat cu coronavirus a decedat. Medicii folosesc saci de gunoi în locul echipamenteleor de protecţiei împotriva COVID-19.

24 mart. 2020, 19:24
Situaţie îngrijorătoare la Arad. Medicii folosesc saci de gunoi în locul echipamentelor de protecţie împotriva CORONAVIRUSULUI

„Botosei de protectie

Asa sunt nevoite sa intre cadrele medicale de la ATI din Spitalul Municipal Arad la pacienti suspecti de Covid 19 si ne mai miram ca Aradul nu are aparat de testare contra Covid 19 ?

Chiar nu ne pasa deloc de putinii medici pe care ii mai avem ?

Later edit: Este vorba de saci de gunoi folositi in locul echipamentului adecvat …”, a scris Silviu Dascăl pe Facebook.

Reamintim că un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad, intubat în secţia ATI, a murit, luni. 

„A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad, intubat în secţia ATI.”, anunţa Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de luni şi tot luni a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Citeşte şi Apelul disperat al cadrelor medicale din Arad: Plange toata sectia ATI. In spital este panica