Situație ireală în timpul unul concert la Zilele Aradului! Scaunul s-a rupt cu artistul chiar în mijlocul unei melodii

Zilele Aradului au avut parte de „un spectacol extra”, după ce în timpul unui concert un artist a căzut cu scaunul chiar în mijlocul unei melodii. Cântărețul dă vina pe organizatorii evenimentului și pe primarul Aradului.

22 sept. 2023, 14:39
Situație ireală în timpul unul concert la Zilele Aradului! Scaunul s-a rupt cu artistul chiar în mijlocul unei melodii
Situație ireală în timpul unul concert la Zilele Aradului! Scaunul s-a rupt cu artistul chiar în mijlocul unei melodii

O situație incredibilă a avut loc pe scenă la evenimentul Zilele Aradului! Marele instrumentist Ioan Marton a suferit o cădere spectaculoasă după ce scaunul pe care stătea a cedat. Artistul acuză organizatorii evenimentului pentru că nu au anticipat faptul că temperaturile ridicate din afara locului de desfășurare au afectat structura scaunelor din plastic.

Citește și: VIDEO| Momentul în care Primarul Aradului a fost surprins de cutremur la un post de radio. Imagini în direct! “Soția îmi scria să vin acasă“

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul instrumentelor de suflat, Ioan Marton este cunoscut și ca unul dintre puținii restauratori specializați în aceste instrumente muzicale. El și-a împărtășit cu pasiune cunoștințele acumulate în calitate de profesor la Palatul Copiilor din Arad. Cu toate acestea, la evenimentele celebre din orașul său natal, Ioan Marton a fost implicat într-o situație jenantă. În timp ce se afla pe scenă, acompaniindu-l pe Gabriel Stoica la taragot, scaunul pe care stătea artistul a cedat sub el, determinându-l să cadă cu spatele. Cu toate acestea, Ioan Marton a dat dovadă de profesionalism, revenind rapid în picioare și continuându-și interpretarea, iar ulterior a făcut glume pe contul său de socializare cu privire la acest incident.

„I-am înjurat pe primar și pe organizatori! Scaunele care s-au pus pe scenă erau de proastă calitate, afară era căldură mare, fiind din plastic s-a desfăcut. Nu se pune așa ceva pe scenă, acum că primarul s-a pozat la ora opt pe același scaun… Eu fiind inginer la bază, știu ce înseamnă coeficient de dilatare. Organizarea a lăsat de dorit. Nu m-am lovit. Asta e viața, și la biserică când mergi îți asumi niște riscuri.”, a declarat artistul, pentru Star Popular.

În cei 30 ani de carieră, instrumentistul s-a mai lovit de situații încadrate la riscurile meseriei. Cu alaiul nunții, aflat într-o remorcă, artistul a fost izbit de o creangă de brad și aruncat la pământ.

„Am mai căzut din mașină, la Cluj, lovindu-mă o creangă de brad peste cap și am picat din mașină. Era pe la zece seara, asta nu a fost amuzantă deloc. Am mai cântat și la minus 26 grade și nămeți de șase metri, dar căzătura de pe scaun a fost la fix. Nu am nicio problemă, iau viața cu bune și cu rele așa cum vin, încercăm să le trecem cu umor.

Chiar dacă în spatele acestor întâmplări stau lipsa de profesionalism, organizare, asigurarea unei logistici corecte neadecvate temperaturilor. Noi avem niște instrumente în care ne-am investit atât tinerețea cât și banii.”, a mai mărturisit artistul, la Star Popular.

Sursă Foto/Video : Star Popular

Citește și: Primarul Aradului, huiduit după ce a confundat numele formației Cargo cu firma Cargus