Situaţie revoltătoare la spitalul din Bacău. Pacienţi plimbaţi cu targa, după ce un Dorel a făcut o lucrare de mântuială

Publicat: Joi, 26 Noiembrie 2015 14:58 // Actualizat: Joi, 26 Noiembrie 2015 14:58 // Sursa: romaniatv.net

Pacienţii de la Spitalul Judeţean Bacău sunt plimbaţi cu targa prin faţa spitalului, pentru că ambulanţele nu mai pot urca pe rampa din faţa intrării. Recent, în faţa unităţii s-a turnat asfalt, iar acum salvarea pur şi simplu nu mai are loc.

Noile asfaltări au creat numai probleme Spitalului Judeţean din Bacău. Pacienţii nu mai pot fi lăsaţi la uşa spitalului , pentru că rampa a fost înălţată odată cu asfaltarea.

Medicii şi asistenţii de pe ambulanţă acoperă bolnavii cu un cearceaf pentru a-i feri de precipitaţii până când ajung la adăpost.

 

O situaţie asemănătoare se înregistrează şi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde zeci de bolnavi au fost transportaţi cu targa sau căruţul prin ploaie. Trecerea care face legătura între unitatea de primiri urgenţe şi celelalte secţii a fost proaspăt cimentuită, iar accesul se face acum doar prin parcarea spitalului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asfalt dorel pacienţi spitalul judetean bacau targă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 nov 15:08
...rampa din faţa intrării. Recent, în faţa unităţii s-a turnat asfalt, iar acum salvarea pur şi simplu nu mai are loc. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H