Slăbeşte fără să te privezi de mâncare cu regimul 2-4-7

Există regimul care îţi permite să slăbeşti fără să fii frustrat. Medicul Jacques Fricker a inventat o cură de slăbire pentru cei care nu vor să se priveze de nimic. Metoda este permisivă şi adaptabilă şi permite chiar şi abateri, fiecare slăbind în ritmul sau. Uite cum slăbeşti fără să te privezi cu regimul 2-4-7.

07 aug. 2014, 07:14
Slăbeşte fără să te privezi de mâncare cu regimul 2-4-7

Cat slabesti? Intre 3 si 7 kilograme, in functie de scopul pe care ti l-ai propus.

Regimul 2-4-7 iti da voie sa iti organizezi mesele cum vrei. In prima faza, ca sa slabesti mai repede, sunt autorizate doua mese principale + 4 gustari pe zi si 3 alimente extra (ciocolata, amidonoase, vin), repartizate pe o saptamana. A doua faza, mai maleabila, integreaza si alte bonusuri pentru pofticiosi (prajituri, amidonoase, grasimi).

Citeşte şi Dieta de detoxifiere şi slăbit în 5 zile, de după concediu

Nu este obligatoriu sa iei micul dejun si nici sa mananci la ore fixe. Trebuie sa mananci in 3-4 ore dupa ce te-ai trezit, iar in rest, adapteaza orele meselor la programul tau si la foame. Nu se pune problema sa cantaresti carnea sau pestele si legumele. Mananca atat cat iti cere organismul, altfel muschii ti se vor topi si vor aparea carente de vitamine si de minerale. Doar grasimile folosite trebuie cantarite.

Cum funcţionează dieta de două zile

Unul dintre cele mai placute lucruri la regimul 2-4-7 este ca iti da voie sa mananci intre mese. Nutritionisitul spune ca gustarile dintre mese sunt chiar recomandate. Intre 4 si 6 mese pe zi, repartizate in mese principale si gustari favorizeaza slabirea si imbunatatesc sensibilitatea musculara la insulina. Grasimea este arsa mai usor, secretia de insulina de catre pancreas este redusa si este limitata rontaiala compulsiva.

Vezi care sunt fazele regimului 2-4-7 pe CuradeMiere.ro.