Slogan inedit pentru promovarea prezenţei la vot: „Dă un refresh la fază gen votează”

Autoritatea Electorală Permanentă speră să aducă la urne cât mai mulţi alegători tineri printr-un slogan inedit: "Dă un refresh la fază gen votează".

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 10:09
Slogan inedit pentru promovarea prezenţei la vot: „Dă un refresh la fază gen votează”

Cu o asemenea abordare, campania se adresează în special electoratului tânăr pentru a conştientiza importanţa implicării în procesul democratic al votului. Campania „Dă un refresh la fază gen votează!” va fi susţinută de patru clipuri video în care vor fi prezentate toate informaţiile relevante referitoare la procedura de vot.

Cei interesaţi de această campanie pot accesa site-ul primulvot.ro sau pot participa la întâlnirile organizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

„Într-o serie de patru clipuri tehnice vom prezenta alegătorilor toate informaţiile relevante referitoare la procedura de vot. Această campanie vine în continuarea demersurilor făcute de Autoritatea Electorală Permanentă în ultimii ani în vederea conştientizării de către generaţia tânără a importanţei votului. În acest sens, Autoritatea Electorală Permanentă a dezvoltat site-ul primulvot.ro şi a realizat o serie de întâlniri cu tinerii în medii liceale din Bucureşti şi din restul ţării. Sperăm ca, prin acest demers, electoratul să fie corect informat cu privire la acest proces extrem de important”, se arată într-un comunicat al AEP.