Slujbă de pomenire în Catedrala patriarhală pentru victimele accidentului din Muntenegru

O slujbă de pomenire pentru victimele accidentului din Muntenegru va fi ţinută, miercuri, în Catedrala patriarhală din Bucureşti.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 13:03
Slujbă de pomenire în Catedrala patriarhală pentru victimele accidentului din Muntenegru

La Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala patriarhală se va oficia o slujbă de pomenire pentru cei optsprezece români care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident rutier din Muntenegru.

Şi la Curtea de Argeş, autorităţile organizează o ceremonie religioasă şi militară pentru turiştii morţi în cumplitul accident.

„Steagul este coborât în bernă şi vom organiza momente solemne la primirea în Curtea de Argeş a sicrielor persoanelor decedate. Îi vom primi într-un moment solemn, probabil la Biserica Domească”, a explicat Nicolae Diaconu, primarul oraşului Curtea de Argeş.

Miercuri va fi zi de doliu naţional în România, în semn de respect faţă de victimele accidentului care a avut loc zilele trecute în Muntenegru, a anunţat premierul Victor Ponta. Şeful Executivului a mai spus, la începutul şedinţei de Guvern, că toate victimele accidentului din Muntenegru au fost identificate.