Smartphone-ul care îţi oferă cele mai frumoase fotografii pentru Instagram

Camera LG G5 are 5 funcţii utile pe care trebuie să le încerci, îndeosebi dacă eşti extrem de activ pe Instagram sau pe oricare altă reţea socială. În cazul în care nu eşti încă hotărât dacă LG G5 este alegerea ideală, iată 5 motive pentru care telefonul merită banii. 

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 13:54
Smartphone-ul care îţi oferă cele mai frumoase fotografii pentru Instagram

Camera duală

Eşti dezamăgit că nu ai reuşit să captezi într-o singură fotografie tot ceea ce poţi vedea cu ochiul liber? LG G5 vine cu un set de camere duale avansate pe spate. Acestea au capacitatea de a realiza fotografii atât din unghiul standard, cât şi din unghiul larg.

Deşi utilizatorii se aşteptau să vadă o cameră duală compactă, se pare că LG a ales să implementeze două camere pe spatele dispozitivului, care să lucreze independent una de cealaltă, dar care îşi propun să ofere utilizatorilor experienţe distractive şi convenabile.

Desigur, fotografiile realizate în unghi deschis oferă o percepţie deformată asupra realităţii, marginile imaginii se alungesc, iar rezultatul final aduce destul de mult cu ceea ce oferă şi funcţia ochi de peşte. Totuşi, dacă vrei ca smartphone-ul tău să îţi ofere imagini captate atât din unghiul standard (78 de grade), cât şi din unghiul larg (135 de grade), LG G5 este o alegere destul de bună.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro.