Şmecher cu Porsche, alcoolemie record. 1,7 la mie

Tânărul de 24 de ani care a murit în urma gravului accident de circulaţie de luni, din staţiunea Mamaia, avea o alcoolemie de 1,70 la mie. Fiu al unui important om de afaceri din Constanţa, George Parteca a decedat după ce bolidul în care se afla s-a izbit violent de un stâlp de înaltă tensiune. Anchetatorii spun că bărbatul conducea cu peste 200 de km la oră pe bulevardul Mamaia din localitate.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 13:50
Şmecher cu Porsche, alcoolemie record. 1,7 la mie

Medicii legişti au stabilit, în urma necropsiei, că, în momentul producerii accidentului, tânărul avea o alcoolemie de 1,70 grame la mie.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, în staţiunea Mamaia.

Tânărul mergea către Constanţa şi a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari.

Autoturismul Porsche 997 Carrera Turbo pe care îl conducea a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un stâlp de iluminat de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat, oprindu-se în gardul unui imobil.

În urma accidentului, tânărul a fost rănit foarte grav, fiind transportat în comă la spital, unde a murit după câteva ore.

În momentul producerii accidentului, tânărul era singur în maşină, iar potrivit martorilor circula cu viteză foarte mare.

George Parteca avea 24 de ani şi era fiul omului de afaceri constănţean Stere Parteca, ce deţine hotelurile Select şi Del Mar din staţiunea Mamaia.