Şmecher de Mehedinţi: Un poliţist a fost călcat cu maşina de un vitezoman

Un şofer care gonea cu viteză prea mare pe străzile din Drobeta Turnu Severin a oprit pe dreapta după ce a fost somat de un poliţist La câteva minute însă, a demarat din nou în trombă, călcându-l cu maşina pe poliţistul care a vrut să-l legitimeze. După câteva ore, individul a fost prins şi a ajuns deja în arest preventiv. Agentul accidentat are nevoie de 16 zile de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 16:19
Şmecher de Mehedinţi: Un poliţist a fost călcat cu maşina de un vitezoman

Şoferul bolidului de lux a fost oprit de poliţişti, după ce aceştia au primit prin staţie informaţia că maşina rulează cu viteză pe străzile din oraş.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum vitezomanul îi ignoră pe poliţişti şi refuză să se legitimeze. Apoi urcă în maşină, porneşte motorul şi demarează, călcându-l pe unul dintre agenţii de la rutieră peste picioare. Poliţistul cade la pământ, se ridică cu dificultate şi împreună cu colegul său şi doi jandarmi, aleargă după maşina buclucaşă. Au reuşit să-l prindă pe vitezoman, într-o comună aflată la 30 de kilometri de oraş.

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 29 de zile. Poliţistul accidentat are nevoie de 16 zile de îngrijiri medicale.