Şmecherul cu Ferrari de la Timişoara s-a predat

Adrian Cocoană, şmecherul cu Ferrari, a venit singur la arestul IJP Timiş. El el va sta patru ani după gratii. Cocoană a fost condamnat după ce ucis un om cu maşina, pe trotuar, în urmă cu trei ani.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 08:10
Şmecherul cu Ferrari de la Timişoara s-a predat

Adrian Cocoană, şmecherul care acum trei ani a ucis cu Ferrari-ul un tânăr pe trotuar, va face patru ani de închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Craiova au dat joi o decizie definitivă în acest sens. Medicul din Timişoara este obligat şi să plătească daune familiei victimei.

Adrian Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru vătămare corporală, trei ani pentru părăsirea locului accidentului şi un an pentru vătămare corporal. Sentinţa a fost dată pe data de 15 iulie de către Judecătoria Craiova.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au cumulat pedepsele şi a rămas cea mai mare, de patru ani cu executare pentru ucidere din culpă. Adrian Cocoană a făcut recurs, nemulţumit de hotărârea dată de către instanţă. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel din Craiova, iar joi a avut loc prima înfăţişare. Avocatul ucigaşului cu Ferrari a cerut o amânare pe motiv că nu şi-a pregătit apărarea.

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia.