Smiley a lansat o provocare pentru fani. Cei care vor descoperi mesajul ascuns în noul său videoclip vor primi o recompensă

Luni dimineaţa, Smiley a lansat noua lui piesă intitulată "Ce mai faci, străine?", însoţită de un videoclip care conţine o provocare pentru public. Cei care vor descifra mesajul ascuns din imagini, vor primi o recompensă. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 08:38

Inspirat de reîntâlnirea cu un „om din trecut” pe care l-a iubit, Simley a transmis într-un comunicat pentru News.ro că „am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut, care este unul de stângacie la început, dar care devine foarte tranşant după o analiză sinceră”.

Citeşte şi: S-a aflat! Ce a făcut Smiley când Gina Pistol se afla la Asia Express

„E doar o coincidenţă că am cedat insistenţelor şi lansez această piesă acum când sunt «străin» în America, dar vin şi cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit”, a mai spus Smiley, care va oferi în următoarele zile detalii despre provocare.

Piesa este o coproducţie Cat Music şi HaHaHa Production. Muzica este semnată de Smiley, Şerban Cazan şi Marius Pop, pe versurile compuse de Smiley.


loading...
Partenerii noștri