Smiley a răbufnit pe Internet! Artistul s-a săturat: „Până când să îşi bată joc?!”

Smiley a răbufnit pe Internet. Artistul s-a săturat de criticile nefondate de pe rețelele de socializare. Nu este de acord cu unele manifestări din partea internauţilor şi anume faptul că numeroase persoane aruncă injurii și jignesc fără argumente.

05 oct. 2021, 19:38
Smiley a răbufnit pe Internet! Artistul s-a săturat: „Până când să îşi bată joc?!”
Smiley a răbufnit pe Internet

Smiley

a răbufnit pe Internet! „Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!„, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Cum a început relaţia Ginei Pistol cu Smiley: „Eram în public şi mă uitam aşa la tine…”

Smiley a răbufnit pe Internet

Majoritatea fanilor care i-au răspuns prin comentarii au rezonat cu artistul. „Eu sunt o ciudată. Cred că toți suntem buni. Și cred că viața, uneori, ne face ne-buni și nebuni. Dar nu putem da vina pe viață – nici nu-i putem lăsa pe alții, mai ales pe cei din virtual, să aibă grijă de sufletul nostru. Eu cred că avem nevoie de o cură de reamintire că… suntem buni! Și că avem voie să punem seara capul liniștiți pe pernă, fără prea multe dueluri online pe conștiință!/

Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nici o treaba cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate/

Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.