Smiley a recunoscut ÎN PREMIERĂ că se iubeşte cu Gina Pistol. Motivul INTIM pentru care a ţinut relaţia SECRETĂ

Smiley a recunsocut în premieră relația cu Gina Pistol. Mai mult, artistul a explicat şi de ce a ţinut totul secret până acum.

26 sept. 2019, 07:34
Smiley a recunoscut ÎN PREMIERĂ că se iubeşte cu Gina Pistol. Motivul INTIM pentru care a ţinut relaţia SECRETĂ

Smiley, 36 de ani, și Gina Pistol, 37 de ani, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul de la noi, iar acum nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi se iubesc și sunt împreună.

Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult… Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Laura Cosoi RUPE TĂCEREA. Adevăratul motiv pentru care S-A DESPĂRŢIT de Smiley după o relaţie de 5 ANI

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a mai spus Smiley.