Smiley aruncă bomba anului chiar din luna de miere! „Un nou membru în familia noastră”

Smiley a făcut anunțul bombă pe rețelele de socializare! Acesta se află în prezent în luna de miere, după ce la finalul lunii trecute s-a căsătorit cu Gina Pistol.

07 iun. 2023, 21:50
Smiley aruncă bomba anului chiar din luna de miere! „Un nou membru în familia noastră”
Smiley aruncă bomba anului chiar din luna de miere! „Un nou membru în familia noastră”

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă ca în basme chiar la finalul lunii mai. La câteva zile de la eveniment proaspății însurăței s-au urcat în avion și au plecat în mult așteptata lună de miere. Deși în mod normal optează pentru destinații exotice, așa cum au făcut și în iarnă când au plecat în Thailanda, de această dată au preferat o stațiune mai apropiată, respectiv un loc superb din sudul Franței.

Citește și: Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Vedeta este la un pas de a ajunge pe masa de operație

Chiar dacă viața sa personală este marcată de momente extrem de importante și de intense, Smiley nu uită să își facă timp și pentru viața profesională.

”Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official”, a scris soțul Ginei Pistol, pe pagina sa de Instagram.

Cu această ocazie, Smiley a făcut publică o nouă colaborare pe care urmează să o aibă cu un cunoscut cântăreț și compozitor din Republica Moldova. Este vorba despre Mark Stam, care în momentul de față activează în Bucureși. Acesta a devenit faimos după ce în anul 2013 a participat la concursul-show „Moldova are Talent”.

Unde se vor bucura Gina Pistol și Smiley de luna de miere

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de vis. Au petrecut alături de cele mai dragi persoane din viața lor, iar totul a decurs exact conform planului. Au strălucit în ținutele superbe pe care le-au ales, s-au bucurat de muzică bună și de prezența celor dragi. A fost un eveniment foarte reușit, iar acum au plecat în luna de miere.

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți s-au urcat în avion chiar luni dimineața și au aterizat în sudul Franței. Au ales să petreacă această vacanță singuri și au lăsat-o pe Josephine acasă, în România, cu bunicii. Vor pleca, totuși, în această vacanță de vară și cu cea mică într-o altă destinație de vis.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a spus Smiley după nuntă.

Citește și: Gina Pistol a ajuns la poliţie după nunta cu Smiley. „Îmi pare rău, din păcate nu am ce să fac!” FOTO