Smiley, cursă nebună cu poliția pe străzile din Capitală. Artistul a lansat o nouă piesă

Smiley și-a lansat în această dimineață noua sa melodie, intitulată ”Noi doi și noaptea”. Artistul, aflat în pană de idei, a fost ajutat de fani pentru a găsi cele mai potrivite rime.

23 apr. 2021, 14:16
Smiley, cursă nebună cu poliția pe străzile din Capitală. Artistul a lansat o nouă piesă

Smiley, cursă nebună cu poliția pe străzile din Capitală. Cea mai nouă melodie a artistului se numește ”Noi doi și noaptea” și a fost lansată în această dimineață. Filmările au început după ora 19:00 pentru ca străzile să fie cât mai libere și au durat până noaptea târziu. Artistul a precizat că s-a simțit la unele faze ca în scenele din ”Fast and Furious”.  Regia videoclipului este semnată de regizorul Cătălin Bugean şi directorul de imagine Dănuţ Pădure.

În timpul unui live pe Facebook de joi seara, Smiley a decis să meargă personal la cei care au dorit să asculte melodia înaintea tuturor. Fanii lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese.

Citește și: Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. ”Cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate. Și mamișor s-a înscris”

Smiley, cursă nebună cu poliția pe străzile din Capitală

„Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Aşa că am hotărât sa merg eu la câţiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele şi să le dăruiesc un moment de surpriză şi bucurie, să ştie cât sunt de importanţi pentru mine şi cât îmi e de dor de ei şi de energia lor. Am colindat Bucureştiul cu ”Noi doi şi noaptea” în boxele de la maşină şi a fost super fun, am primit o grămadă de reacţii cool pentru care le mulţumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa şi sper să o aşeze curând în playlisturile lor de party”, a povestit plin de entuziasm Smiley.

Melodia „Noi doi şi noaptea” face parte din noul album al lui Smiley, o invitaţie la distracţie. Muzica şi versurile sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu. Piesa „Noi doi şi noaptea” este o co-producţie HaHaHa Production şi Cat Musi

„Noi doi şi noaptea” aminteşte de muzica anilor ’80 de care artistul este îndrăgostit. „Consider că muzica anilor ’80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci şi am vrut să umplu urechile şi sufletele celor care mă ascultă cu energia şi soud-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică şi distracţie”, mărturiseşte Smiley.

Citește și: Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand, filmată în timp ce mătura curtea casei


loading...