Smiley dezvăluie motivul pentru care nu face nuntă cu Gina Pistol. Ce spun cei doi despre încă un copil

Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (41 de ani) au relaţie de mai mulţi ani, dar nu se gândesc la căsătorie. Cei doi au dezvăluit de ce fac nuntă, chiar dacă au un copil împreună.

22 sept. 2022, 11:31
Smiley dezvăluie motivul pentru care nu face nuntă cu Gina Pistol. Ce spun cei doi despre încă un copil
Smiley dezvăluie motivul pentru care nu face nuntă cu Gina Pistol. Ce spun cei doi despre încă un copil

Smiley dezvăluie motivul pentru care nu face nuntă cu Gina Pistol. Prezentatoarea de la „Chefi la cuţite” a recunsocut că îl simpatiza de mai mult timp pe Smiley, dar acersta era într-o relație cu Laura Cosoi. Cei doi s-a cuplat într-o perioadă în care ambii au rămas fără pereche. De atunci au trecut aproape şapte ani, iar de un an şi jumătate au o fetiţă, Josephine. Chiar dacă sunt, practic, o familie, cei doi nu se gândesc la nuntă. „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a declarat acum ceva timp Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă cu fiica lor. Imaginea emoţionantă surprinsă în avion

Acum a venit rândul lui Smiely să vorbească despre acest subiect. „Nu știu ce să zic… Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley pentru ego.ro.

Citeşte şi: Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”

Smiley și Gina Pistol se bucură foarte mult de prezența lui Josephine în viața lor şi, deocamdată, nu se gândesc la al doilea copil. „Când nu ai copil toată lumea te întreabă: „Când faci un copil?”, „Pe când un copil?”. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil, când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, spus Ginei Pistol.