Smiley, dezvăluiri picante din dormitor: „Îmi place ca femeia să preia controlul. Nu am reguli”

Smiley, dezvăluiri picante din dormitor. Este, poate, unul dintre cei mai discreţi artişti din România, în ceea ce priveşte viaţa personală, însă nu a fost mereu aşa. La începutul carierei sale, pe vremea când avea 19 ani, cântăreţu a vorbit deschis despre viaţa sa intimă.

15 oct. 2021, 12:51
Smiley, dezvăluiri picante din dormitor: „Îmi place ca femeia să preia controlul. Nu am reguli”
Smiley, dezvăluiri picante din dormitor

Smiley, dezvăluiri picante din dormitor. Primul interviu pe care Smiley l-a dat în calitate de solist al trupei Simplu a apărut în revista Bravo, în 2002, la câteva zile după ce împlinise 19 ani.

El se lăuda în acel moment că a avut peste zece iubite, că visează să facă amor în trei și că îl atrag mai mult femeile de culoare, pentru că sunt mai exotice.

Citeşte şi: Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul este ȘOCANT

Smiley, dezvăluiri picante din dormitor

Am avut vreo 10-12 iubite, dar doar cu patru dintre ele am făcut dragoste. Iar din cele 4, mărturisesc că am iubit doar două.(…)

De când am devenit cunoscut, nu mă aventurez cu femei pe care nu le cunosc, cu fane, pentru că femeile sunt perverse și cine știe ce mi se poate întâmpla. Nu mă culc cu femei pe care nu le cunosc.

Normal (că ar face sex în 3, n.r.). Daca ar fi mulatre – și mai bine. Îmi plac cele de culoare, ca le consider mai exotice”, povestea Smiley în Bravo, potrivit Wowbiz.ro.

Smiley a mai povestit că și-a pierdut virginitatea la 15 ani, în tabără, la Sovata. ”La 15 ani a fost. Eram în tabără, la Sovata. Era o gagică din Ardeal. Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost cea care a făcut primul pas.

Mi-a plăcut.(…) Nu pot să-ți spun exact (când a sărutat prima dată o fată, n.r.). Prin clasa a cincea. Dar de sărut adevărat am avut parte în a 7-a. Sunt gagicar de când mă știu. Când eram mic, eram un gagicar mai nevinvat”, a mai spus Simley.

Artistul a dat detalii picante și despre modul în care se comportă în pat. ”N-am reguli. Depinde de femeie. Întotdeauna e diferit, pentru că sunt spontan și pasional. Nu sunt conservator. Îmi place ca femeia să preia controlul, asta ca să mă odihnesc”, a mai spus cântărețul.