Smiley, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său. „M-am dus în dormitor și am început să plâng!” VIDEO

Smiley este  unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Una dintre cele mai frumoase piese, "Confesiune", i-a fost dedicată tatălui său şi a fost scrisă când artistul se afla departe de casă, mai exact în America, și a aflat faptul că părintele său se confruntă cu grave probleme de sănătate.

10 ian. 2022, 10:20
Smiley, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său. „M-am dus în dormitor și am început să plâng!” VIDEO
Smiley

Smiley, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său. Artistul a reuşit să câştige aprecierea publicului datorită talentului său, dar puţini sunt cei care ştiu faptul că unele dintre piese au fost scrise în cele mai grele clipe ale cântărețului.

Smiley, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său. „M-am dus în dormitor și am început să plâng!”

Smiley a dezvăluit că a trecut prin clipe dificile cândtatăl său a suferit un atac cerebral, mai ales să se afla la mii de kilometri distanță la acel moment. „Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mărturisit Smiley.

Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul este ȘOCANT

Smiley are o relaţie de câţiva ani cu Gina Pistol, iar recent cei doi au devenit părinţi. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii despre cum a luat naștere povestea lor de iubire. „Noi ne știam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super-funny. Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea, te răpea!”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei