Smiley intră la regim! Decizie radicală la început de an: „V-am zis, nu?”

Smiley a dezvăluit secretul din întâmplare, în timpul unei reclame pe care o făcea. Vorbind despre bonusuri de 20 la sută, pentru diferite produse, artistul s-a dat de gol că a intrat la regim!

15 ian. 2021, 15:13
Smiley intră la regim! Decizie radicală la început de an: „V-am zis, nu?”

Smiley intră la regim! Artistul are de gând să mai lase din mâncarea de care ar fi abuzat puțintel în perioada sărbătorilor.

Smiley intră la regim

„Eu mă gândesc la ceva fructe exotice și legume proaspete… V-am zis că m-am apucat de regim, nu?”, este finalul mesajului scris de Smiley pe Instagram.

Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol FOTO

Smiley și-a propus schimbări odată cu intrarea în noul an. El le-a și transmis familor lui un mesaj în acest sens. „01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!” Nu cu mult timp înainte, dar în precedentul an, artistul insera tot pe Instagram: ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an. Ne vedem noi LIVE cu @delia si @ceamaitaretrupadinseeuropei & @musequartet – LINK IN BIO”, a fost mesajul lui Smiley.

Gina şi Smiley se pregătesc pentru a deveni părinţi

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima dată la începutul anului 2021. Cei doi sunt în toiul pregătirilor, iar acum se ocupă de amenajarea camerei fetiței.

„Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un „ACASĂ” al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley.

Trei arhitecți și un inginer constructor au transformat casa din Cernica într-un cămin pentru primul copil al cuplului. După trei ani de relație, cei doi vor forma o familie, iar peste doar câteva luni vor deveni părinți.