Smiley – „Pierdut permis”. Cântărețul va fi pieton pentru trei luni, după ce a fost prins de radar în timp ce conducea cu 104 km/h în localitate

Smiley a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză cu mult peste limita legală.

23 sept. 2023, 18:27
Smiley – „Pierdut permis”. Cântărețul va fi pieton pentru trei luni, după ce a fost prins de radar în timp ce conducea cu 104 km/h în localitate
Smiley a rămas fără permis

Smiley, pe numele spu real Andrei Tiberiu Maria, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de cea permisă pe drumul Agighiol – Tulcea, mai exact cu 104 km/h, potrivit Tulcea Noastră.

Citește și: Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia! „Vă anunț cu regret”

Incidentul a avut loc sâmbătă, 23 septembrie 2023, în jurul orei 14.30, în zona cunoscută generic sub numele „stațiunea cartofului”, unde este o limitare de viteză de 50 km/h, potrivit sursei citate.

Deoarece viteza cu care se deplasa era cu cel puțin 50 km/h mai mare decât prevede semnul de limitare, Smiley a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia polițiștilor.

Citește și: Imagini de milioane din vacanța lui Smiley și a Ginei Pistol! In ce ipostaze a fost surprinsă micuța Josephine: „Nu ne lipsește nimic”

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiția ca vedeta să susțină un examen în acest sens.