Imagini de milioane din vacanța lui Smiley și a Ginei Pistol! In ce ipostaze a fost surprinsă micuța Josephine: „Nu ne lipsește nimic”

Smiley și Gina Pistol trăiesc o viața ca în filme. Din iubirea celor doi s-a născut micuța Josephine, iar acum activitățile lor sunt numai în trei. Împreună trăiesc totul la maximum, iar vacanțele capătă o cu totul altă culoare.

14 sept. 2023, 17:04
Imagini de milioane din vacanța lui Smiley și a Ginei Pistol! In ce ipostaze a fost surprinsă micuța Josephine: „Nu ne lipsește nimic”
Imagini de milioane din vacanța lui Smiley și a Ginei Pistol! In ce ipostaze a fost surprinsă micuța Josephine: „Nu ne lipsește nimic”

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o escapadă pe litoralul din Grecia, însoțiți de fiica lor, Josephine. După ce au ajuns în stațiunea Nagios, Nikolaus, unde și-au găsit cazare, cuplul a surprins publicul cu un videoclip adorabil în care micuța Josephine și-a făcut debutul într-o înregistrare. Desi Smiley și Gina sunt împreună de mai mulți ani, cei doi au făcut publică relația abia la sfârșitul anului 2019, când au decis să își oficializeze dragostea printr-o căsătorie care a avut loc în acest an, la data de 27 mai.

Citește și: Cristina Ich aruncă bomba despre relația dintre ea și Alex Pițurcă: „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”

Împreună au o minunată fiică, Josephine Ana, care s-a născut pe 9 martie 2021. Până în prezent, Smiley și Gina Pistol nu au făcut publice imagini sau înregistrări cu fața micuței Josephine, dar în videoclipul postat recent, aceasta și-a făcut auzită vocea pentru prima dată.

„Am vrut să prelungim vara, așa că ne-am luat o vacanță. Primul DailyTok în 3 e aici! Stați aproape, că vom mai avea câteva episoade în familie. Vă pupăm, Gina, Andrei & Josephine”, au scris Smiley și Gina în descrierea postării de pe Instagram.

La foarte puțin timp de la publicare, videoclipul a reușit să strângă peste 10.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii. Smiley și Gina povestesc cu umorul deja binecunoscut despre bagajele pregătite cu trei zile înainte de vacanță, despre întârzierea de 40 de minute a zborului și despre primele ore petrecute la malul Mării Mediterane.

„Am împachetat cât pentru șase, a fost destul de ușor”, spune Smiley în filmare. „A, da? Păi ce, ai tu grijă de bagajul copilului? Trei zile mi-a luat să-l fac ca să fiu sigură că nu ne lipsește nimic”, a completat Gina Pistol cu umor.

„Josephine, mergem la mare?”, întreabă Smiley la finalul videoclipului. „Da! Mergem la mare!”, îi răspunde Josephine cu entuziasm.

La data de 9 martie 2023, Josephine Ana Maria a sărbătorit al doilea ei an de viață. Cu toate că atât Smiley, cât și Gina Pistol sunt prezenți în mod activ pe platformele de socializare online, până în prezent, nu au distribuit nicio imagine în care să își arate fiica, cu toate că au trecut deja 2 ani și jumătate de la nașterea ei. De-a lungul acestui interval de timp, cuplul a explicat în repetate rânduri motivul pentru care a ales să nu partajeze fotografii sau înregistrări care să dezvăluie fața micuței Josephine.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, declara Gina Pistol în august 2021, pe Instagram.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, declara și Smiley, în aprilie 2023.

Citește și: Cristina Belciu își caută iubit. Cum arată bărbatul perfect pentru fosta iubită a lui Boureanu: „Trebuie să îndeplinească trei valori”