Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia! „Vă anunț cu regret”

Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și a revenit în țară, fără soția și copilul său. Artistul a fost nevoit să revină de urgență în țară, motiv pentru care și-a cumpărat bilet la primul avion spre România, lăsându-le singure pe Gina și micuța Josephine, în Grecia.

19 sept. 2023, 11:04
Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia! „Vă anunț cu regret”
Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia!

Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia! Anunțul a fost făcut chiar de către artist pe rețelele de socializare, unde le-a mărturisit fanilor săi că are un motiv întemeiat pentru care și-a lăsat soția și fiica singure în vacanță.

Citește și Reacția lui Smiley după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Ar ieși pozitiv și după 100 de teste”

Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia!

„Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București”, a declarat Smiley, pe contul lui oficial de Instagram.

În tot acest timp, Gina Pistol și micuța Josephine s-au bucurat în continuare de vacanța în Grecia. Blondina a dezvăluit că s-au distrat de minune la plajă chiar și fără Smiley.

„Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe”, a afirmat Gina Pistol.

Motivul pentru care Smiley și-a părăsit soția și fiica este unul foarte întemeiat. Artistul a mărturisit că a fost nevoit să se întoarcă mai devreme în țară pentru că trebuia să onoreze un concert, unde era așteptat de sute de fani.

„După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert. (…)”, a mai spus Smiley.

Însă, despărțirea nu a durat foarte mult timp pentru că imediat după concert artistul s-a întors în vacanță.

„A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună.”, a mai spus cântărețul, în cadrul aceluiași clip, postat pe rețelele de socializare.

Citește și Smiley, revoltat după explozia de la Crevedia. Ce mesaj a transmis pe Internet: „Ni se trage de la șmecherie”